Hoppa till sidans innehåll

SM Ronneby inställt.

28 MAJ 2020 20:45
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2020 20:45

Svenska Mästerskapen Ronneby.

 

Svenska Varpaförbundet har vid sitt styrelsemötet 28/5 beslutat att Svenska Mästerskapen i Ronneby ställs in. (varpa och hästskovarpa)

Vi hoppas ni är friska och mår bra. Vi har en ledsam nyhet och en glad nyhet. Den ledsamma nyheten är att det inte kommer vara möjligt att arrangera Svenska Mästerskapen sommaren 2020 i Ronneby. Den glada nyheten är att vi kommer till Ronnebybrunn sommaren 2021, 23-25 juli.

Alla vi som arbetar hårt för att skapa ett trivsamt Svenskt Mästerskap vid Ronnebybrunn vill inget hellre än att tävlande och publik skall komma till Ronneby.

Anledningen är de extraordinära omständigheter som just nu pågår i Sverige och för att följa de riktlinjer, rekommendationer och förordningar som utfärdats av Sveriges regering och Riksidrottsförbundet.

Situationen i Sverige är svår, vi står inför en samhällskris som vi inte upplevt på länge. Troligen kommer vi alla att beröras, såväl personligen som våra föreningar och vårt förbund. Det är inte bara våra idrottsintressen som utsätts.  

Osäkerheten runt den rådande pandemin är för stor. Det är för många faktorer runt resor, boende, tävlingsstab och restriktioner från myndigheten som just nu är osäkra för att vi ska känna det rätt att gå vidare med planeringen.

Vi begränsas i vår rörelsefrihet, vi kan i många fall inte längre umgås med våra nära och kära utan risk för smittspridning.

Förbundsmötet som var planerat i samband med SM i Ronneby är nu återigen flyttat till den 2 juli klockan 18.30 som sker digitalt vid plattformen Teams.

Även Svenska Varpaförbundets 75 års jubileum skulle firas i Ronneby. Även detta inställt.

/Förbundsstyrelsen den 28 maj 2020


Epost: Adressen Gömd

SM Info

Vi måste alla hjälpas åt att hålla 
hemsidan uppdaterad! Maila
gärna vår webbmaster om du vill
att något ska uppmärksammas 
här, ex. en egen text eller bild.

 

 

 

 

Länk till Hästskovarpa förbundet

Swish_phone_Logovy (3)

 

Postadress:
Svenska Varpaförbundet
Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress:
Idrottens hus, Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:
Tel: 086996518
E-post: This is a mailto link

Se all info